The Auriga Hotel Milan

Välkommen till Auriga Hotell Milan

Välkommen till det 4-stjärniga Hotel Auriga Milano, familjevänlig lyxigt boende i hjärtat av stadens historiska centrum och nära sin vackraste juvel, den oförglömliga gotiska Duomo di Milano Cathedral.

Mer

Om Auriga Hotell Milano

Hotell Auriga Milano är en av stadens mer blygsamma 4 stjärniga hotell och vi är stolta över den enskilda uppmärksamhet vi kan ge till våra gäster, vare sig här för affärer, turism, shopping eller historia.

Våra rum är rymliga och elegant inredda med rumservice som pågår fram till midnatt. Receptionen är naturligtvis 24 / 7 för ytterligare komfort och säkerhet. Vårt hotell conciergeservice utvidgas till att hjälpa med bokningar och reservationer för din räkning - och det är inte bara för utflykter och restauranger men även för våra företagskunder - och engelska, franska, tyska och spanska talas av alla flytande.

Denna internationella stad är en syn att skåda och har något att erbjuda för alla, från fotboll fanatiker till konspirationsteoretiker. Kontakta vår concierge eller lämna ett meddelande när du bokar online och så återkommer vi till dig och organisera flygplatstransfer och guidade turer och utflykter till San Siro-stadion, Da Vinci Nattvarden och mycket mycket mer

Hotel Auriga Milan - Rooms

Free-wi Internetanslutningar

Gratis Gratis frukost

centralt läge

Bästa priser garanteras

24/7 flerspråkiga receptionist högtalare tillgängliga

150

Meter från centralstation

2800

Meter från Duomo

2400

Meter från La Scala

Hotelltjänster

En mångkulturell stad av stil, industri, mode, handel, fotboll, konst, historia och religion, denna förstklassiga toppdestination är ett bra alternativ för en weekend eller familj och vänner get-together, och här på 4-stjärniga Hotell Auriga är vårt syfte att göra din vistelse bekväm, problemfri och även lite uppfriskande, så att du lämnar Milano med planer på att komma tillbaka.

Rumsfaciliteter

  • Barn 8 år och under bor gratis
  • Wi-fi Internet ( Free)
  • Marmor Sviter
  • Internationell Satellite TV
  • Flerspråkig personal
  • 24 h personal
  • Italiensk buffe frukost

Fotogalleri

Hotell Auriga Milano exemplifierar allt som är bra med italiensk design, då och nu - i själva - Milanese design! Klicka på någon av de digitala bilderna nedan för förstoring.